Handelsbetinger for brug af dansk world wide

Betingelser

Betalingen posteres på dine kontoudtog som “Dansk World Wide”. Betalingen foregår via Paypal.
Du køber ydelsen af gfunden.de. Der er i prisen ikke inkluderet betalingsgebyr.

 

Accept af abonnementsbetingelser

Ved din tilmelding bekræfter du, at du er over 18 år, og du accepterer, at gfunden.de må trække det aftalte beløb periodevis i overensstemmelse med det valgte produkt. Når du køber Basis og Premium abonnement, fornyer vi det automatisk, indtil du melder dig fra her på sitet.

 

Opsigelse af Basis og Premium Abonnement

Du kan til enhver tid opsige dit løbende abonnement. I så fald vil der ikke blive hævet penge fra abonnementet mere. Opsigelsen påvirker ikke den periode som du allerede har betalt for. Bemærk desuden at af grundet tekniske årsager kan dit abonnement ikke slettes de første 8 timer efter det er igangsat.

 

Kortindehavers ansvars- og hæftelsesforhold

Indmeldelsen er bindende fra det øjeblik, der første gang logges ind på profilen. Kortholder er forpligtet til at betale opstartgebyret og efterfølgende abonnementshævninger, med mindre abonnementet i mellemtiden er opsagt, jf. ovenstående regler for opsigelse.

 

Procedure for abonnementshævning

Hvis du har købt et opstartstilbud, vil der efter opstartsperiodens udløb fortløbende blive trukket det beløb, du har bundet dig til. Ved første hævning af et abonnement reserveres et lille beløb på dit betalingskort svarende til én enhed i den pågældende valuta for at verificere, om de indtastede kortoplysninger er korrekte. Dette beløb hæves ikke, men reserveres kun i en kort periode.

 

Fortrydelsesret

Til dit abonnementskøb er knyttet den lovbestemte fortrydelsesret på 14 dage. Du kan kun fortryde, hvis du IKKE har taget dit abonnement i brug indenfor de 14 dage. Du tager dit abonnement/din serviceydelse i brug i samme øjeblik du gennemfører hos www.danskworldwide.com. Ønsker du at udnytte fortrydelsesretten, må du straks efter køb logge af og ikke logge på igen og kontakte kundeservice (support@danskworldwide.com) for at informere, at du har fortrudt dit køb. Da du har indgået en aftale om et abonnement, er der kun fortrydelsesret ved aftalens indgåelse og ikke i forbindelse med den løbende betaling.

 

Procedure for fornyelse og sletning af kortnummer

Bliver dit kort lukket, fordi du har fået et nyt eller af anden årsag, vil din betaling ikke kunne gennemføres og dit Basis eller Premium abonnement vil blive deaktiveret, indtil betalingen kan gennemføres. Fejler en betaling, får du automatisk mulighed for at opdatere dine kortoplysninger.

 

Indhold af Pro abonnement

Et Basis og Premium abonnement giver adgang til en række fordele, som ellers ikke er tilgængelige. Dansk World Wide forbeholder sig ret til at ændre indholdet af et Basis og Premium abonnementer uden varsel, i særdeleshed udvalget af features, der kun er tilgængelige for Basis og Premium abonnementer. En sådan ændring påvirker ikke abonnementsbetingelserne.